Flône reivindica la utilització ciutadana de l’espai aeri, posant en valor la construcció col·lectiva de vehicles aeris no tripulats i l’empoderament tecnològic a través del maquinari i programari lliure.

El taller d’ús crític de la tecnologia drone es compon d’una breu introducció i una activitat / taller – Flone update. Taller/Xerrada de modificació i ampliació de Flone.

PROGRAMA:

Introducció: Per què volar un telèfon?

Introducció ètica i tècnica al projecte Flône, d’on ve i les seves possibilitats futures. S’ofereix una visió general sobre Flone i les seves possibilitats com a plataforma aèria ciutadana.

Taller/Xerrada: Flône update

Aquest taller/xerrada es proposa com un espai col·laboratiu en el desenvolupament de Flone, en què com a plataforma oberta, les possibilitats de modificar, alterar i millorar el nostre Flône només estan limitades per la nostra imaginación.La idea és experimentar amb l’estructura de Flone amb sistemes gimbal per estabilització d’imatge i oberta a qualsevol aportació que pugui sorgir durant el taller per a un aprenentatge a través de la pràctica. Durant el taller / xerrada, es treballaran els elements que fan possible el vol en els multicopteros. A nivell pràctic, l’activitat se centra en el funcionament dels sistemes gimbal per estabilització d’imatges i es modificarà el frame de Flone per adaptar aquest sistema.

Dirigit a: persones amb ganes d’aprendre sobre el funcionament dels multicopteros des d’un punt de vista més tècnic, des de la pràctica i amb un enfocament participatiu.

A càrrec de: Natxo Varona, Drone Evangelista, Co-Organitzador del IDDc (Internacional Day Drone Catalonia), Organitzador del Smart Drone Challenge Event i Co-fundador de Grup de FaceBook RC / Drone Catalunya.