T’agrada crear, t’agrada imaginar, t’agrada inventar… oi?

 

Tots portem un geni dins, i a TICDate volem reunir el talent del major nombre de genis possibles. Volem esdevenir un punt de trobada on projectes i idees molt interessants vegin la llum, on persones amb habilitats, idees i projectes connectin… Al cap i a la fi, el talent no suma: MULTIPLICA.

 

Coincidint amb la Fira de Primavera de Navàs, s’habilitarà un espai firal on innovació, tecnologia i creativitat seran presents en tot moment. Des de projectes tecnològics (no necessàriament digitals!) de tarannà DIY -do it yourself- a creacions artístiques en múltiples formats, la nostra idea és que TICDate doni cabuda a tota iniciativa relacionada amb els àmbits de la tecnologia, la innovació, la creativitat… Volem MAKERS!

 

Per una banda, una zona d’exposicions, on volem que persones amb idees tinguin el seu espai per demostrar de què són capaces. Per l’altra, un espai per tallers i conferències, on creadors compartiran els seus coneixements. Tot això sumat a un espai de Networking, on teixir relacions i, de ben segur, donar sortida a noves idees i nous projectes. La innovació creativa és un món apassionant i encara més si se’n gaudeix col·laborant.

 

TICDate és un esdeveniment per a tu. Tens una cita amb el món de la Tecnologia i la Creativitat.