Descobreix dissabte 18 d’abril de 15:30 a 17:30 i amb Kinga Kubowicz de King Kong Design la tècnica del tall i doblegat aplicat a diferents materials, com ara el plàstic, per crear objectes quotidians per la llar.

Descobreix formes estructurals i arquitectòniques aplicades a productes del dia a dia utilitzant simplement un cutter i un regle.

La participació i la comunicació són essencials per a la filosofia de King Kong Disseny. És per això que hem decidit crear una sèrie de tallers educatius divertits on els aspirants a dissenyadors i persones interessades en el disseny poden aprendre conceptes i tècniques com el tall i plegat, plantilles, i més.

Els nostres tallers són molt pràctics, cosa que significa els participants van de cara al gra i immediatament comencen a fer les seves idees!

Com a reflex del nostre propi procés de disseny, tots els nostres tallers estan construïts entorn de l’ús combinat de tècniques manuals i la creació de prototips digitals.

Regularment donem tallers en escoles, centres cívics, associacions culturals i fires de disseny. Els nostres tallers són molt flexibles i es poden adaptar a les necessitats dels grups individuals.

Pàgina web: http://www.kingkongdesign.com

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Kingkongdesign/151758388339060

Pinterest: https://www.pinterest.com/kingkongdesign/