9 d’abril, 16h, Club d’Avis

La ciència és des de fa segles un àmbit que té un impacte molt gran en les nostres vides. Tot i això, molts de nosaltres hi tenim molt poca relació directa; ens beneficiem dels avenços científics però ni ens plantegem experimentar-hi nosaltres mateixos. El biohacking consisteix en utilitzar coneixements científics bàsics per crear nosaltres mateixos coses que ens beneficiin en el nostre dia a dia, com per exemple menjar més nutritiu, materials més resistents, energia… o fins i tot joies amb vida!

En aquest taller farem joies i altres objectes sobre els quals amb el temps creixeran plantes, convertint-se en objectes decoratius amb vida pròpia. No és necessari tenir cap mena de coneixement previ; durant el taller aprendrem els fonaments més bàsics que ens permetin crear els objectes.

Ferran Altarriba: Dissenyador i investigador. Graduat en Multimèdia per la Universitat de Girona i en Interactive Design per la University of Lincoln, té experiència professional i acadèmica en diversos països com el Regne Unit, Bèlgica o els Estats Units. Actualment està cursant un MSc en IT Product Design a la University of Southern Denmark, on forma part d’un projecte on s’explora el biohacking com a disciplina creativa vinculada a l’art i el disseny.
Per a més informació: www.ferranaltarriba.com

Marc Fernandez: Bioquímic especialitzat en enginyeria de proteïnes i proteòmica. Graduat i Màster en bioquímica per la UAB.

 

2016-03-21 11.38.14-26 Captura de pantalla 2016-03-29 a les 20.28.51 Screen Shot 2016-03-15 at 23.08.49-16