La millor extraescolar per als teus fills

Qui som?

Codelearn, l’escola pionera a Catalunya en l’ensenyament de la programació i el Pensament Computacional per a nens i joves, està formada per professors i treballadors de la indústria informàtica que, conscients de la importància que tindran per al futur dels nostres fills aquestes capacitats, hem creat un mètode únic i de qualitat per ensenyar les anomenades “habilitats del segle XXI”, preparant les properes generacions per tal que puguin fer front als reptes actuals i de futur de la nostra societat.

Què treballem?

La programació, el pensament computacional i la robòtica, tal i com les treballem amb el mètode Codelearn, actuen com a catalitzador, augmentant les capacitats dels nostres fills en tots els àmbits, però especialment en els que fan referència a la creativitat, la capacitat d’abstracció, el pensament lògic i la intel·ligència. A més, el mètode Codelearn també permet reforçar i potenciar els coneixements d’anglès i de matemàtiques, doncs aquests es troben estretament relacionats amb la programació i el pensament computacional.

A qui va dirigit?

Les classes estan pensades per a nens i joves a partir de 7 anys.El mètode Codelearn s’adapta a totes les edats, doncs cada alumne avança al seu propi ritme. És important que els alumnes comencin de joves, doncs els nens i adolescents tenen una actitud més oberta i receptiva, enfront de l’actitud sovint més tancada i amb prejudicis dels adults.Plantejar-se si un nen ha d’aprendre a programar o no, és com plantejar-se si un nen ha de saber llegir i escriure.

Més informació

Web: http://www.codelearn.cat

CODELEARN MANRESA
C/ Sant Fruitós, núm. 3408242 Manresa
Telèfon: 93 872 85 75
correu electrònic: manresa@codelearn.cat

CODELEARN BARCELONA – SANT GERVASI
C/ Balmes, núm. 45608022 Barcelona
Telèfon: 93 178 06 26
correu electrònic: santgervasi@codelearn.cat

CODELEARN BARCELONA – LES CORTS
C/ Taquígraf Martí, núm. 2008028 Barcelona
Telèfon: 93 348 27 95
correu electrònic: lescorts@codelearn.cat

Facebook: http://www.facebook.com/Codelearn.cat

Twitter: https://twitter.com/code_learn

Canal de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCVeRFxvWetj86tQSolsSH9w