A Cinephone et plantegem que facis la pel.lícula de la teva vida amb el teu Smartphone.

Som un Festival de cinema relativament jove i dinàmic que pretèn popularitzar la realització de cinema a tothom mitjançant l’ús dels telèfons mòbils que duem al damunt.

A la nostra pàgina web podeu veure tant els curtmetratges que els participants ens han fet arribar per aquesta edició com d’edicions passades i en el següent enllaç els trobareu geolocalitzats en tot el món http://map.cinephone.org

Aquest any arranquem la quarta edició del Festival en la qual ja comptem amb més de 200 inscripcions que ens han fet arribar de més de 20 països.

Estem orgullosos de comptar amb el reconeixement de la Universitat Oberta de Catalunya, festivals de cinema de gran format i la indústria d’accessoris per Smartphone que avalen la trajectòria i seguiment de Cinephone.

Per aquesta edició de la TIC Date 2015 ens em marcat el repte de produir minivideos i streaming en directe per tal de recollir i explicar el que esta succeïnt en aquell precís moment, projectar-ho per les xarxes socials i fer copartíceps els visitants mitjançant el nostre stand on es podràn veure online per pantalla.

Ens pots trobar a la nostra pàgina web, Facebook i Twitter, visita’ns i parla’ns sobre tot allò que estigui relacionat amb cinema i el teu smartphone, estarem encantats de parlar amb tu!

Web: http://www.cinephone.org
Facebook: https://www.facebook.com/CinephoneFilmFest
Twitter: https://twitter.com/cinephone_info