Us fem “cinc cèntims” de la nostra romàntica història de com uns núvols de cotó dels camps d´Andalusía esdevenen la segona pell del nadó…
encru” prendes bàsiques per nadons i nadons prematurs o baix pes. Coneixem i controlem tota la traçabilitat del nostre producte, desde el cultiu del cotó a Andalusía, la filatura a Ripoll, la teixiduría a Mataró, disseny, patronatge i confecció a Barcelona…sense creuar fronteres, tal i com eren les coses quan les coses tenien valor.
Creiem en donar cabuda a lo tradicional, a la dedicació i al temps que comporten les coses; Otorgar a lo tradicional i artesanal el valor i lloc que li correspòn.
Roba amable amb la pell, pura i ètica, sense comprometre els recursos de futures generacions, que té com a base el respecte per el medi ambient i per el treball de totes les persones que intervenen en el procés.
El nostre compromís és mostrar una alternativa de producció tèxtil, per implementar altres maneres de produïr, sostenibles i rentables i més transparents en la traçabilitat dels nostres productes.
unnamed