Dissabte 9 d’abril a les 11:00h al Club d’Avis de Navàs

Mètode SSM

A partir del reconeixement del nostre cos com a instrument, desenvoluparem coordinació, capacitat de concentració i creativitat mitjançant l’ús de la percussió corporal. Sense oblidar la part estètica de la música, treballada a partir de seqüències, jocs i creació de coreografies rítmiques, també es potenciaran diferents formes d’aprenentatge, així com el treball en grup.

Apunta’t al Taller

Per què SSM?

 • Senyalització: Les sessions d’aquesta metodologia són eminentment pràctiques i desenvolupades amb indicacions a temps real.
 • Seqüenciació: Tots els exercicis i activitats estan rigurosament sistematitzats. La seqüenciació en estructures constants i regulars, tant per l’aprenentatge, com en el seu resultat estètic final, és fonamental pel control, planificació, execució i assoliment dels objectius musicals i extramusicals.
 • Música: L’objectiu general més important. És el llenguatge amb el qual ens expressarem crearem i sentirem durant tot el procés d’aprenentatge o durant l’experiència lúdica.

Principis fonamentals i justificació psicopedagògica

 1. Assoliment de l’autoestima mitjançant l’autorealització
  1. Planificació i assoliment d’objectius
  2. Participació en projectes col·lectius
  3. Desenvolupament intrapersonal
 2. Potenciació de les relacions interpersonals
  1. Integració social
  2. Reconeixement dels altres
  3. Aprendre a respectar i valorar
 3. Ús de les propietats del ritme i el llenguatge musical
  1. Ordre, organització i control dels impulsos
  2. Reconeixement i percepció corporal
  3. Desenvolupament de la creativitat i sentit estètic
  4. El ritme com a recurs pedagògic i terpèutic

Santi Serratosa López

Músic professional (Bateria)
Graduat en música moderna per l’Aula de Música Moderna del Conservatori del Liceu l’any 1999. Va continuar els seus estudis superiors com a bateria al Drummers Collective de Nova York, l’any 2001. Màster en Musicoteràpia per l’UPF.
Actualment en actiu com a músic professional amb els grups Astrio i Gossos, combina la seva professió amb la musicoteràpia i la percussió corporal.