BCN3D Technologies destaca per la seva voluntat d’apropar la impressió 3D a totes les persones, sense excepcions. Encara que no posseeixis un perfil tècnic o malgrat que mai t’hagis plantejat ser dissenyador, nosaltres democratitzem la impressió 3D per a tu, per a què puguis expressar-te sense límits i sense condicions, fugint dels estàndards. Només has de complir una norma: compartir les teves idees, aportant valor a la nostra iniciativa, perquè cada persona compta.

L’objectiu de BCN3D Technologies és canviar el món de la impressió 3D. Deixem de costat el clàssic paradigma mecanicista en el qual l’usuari simplement encomanava una acció a la màquina i esperava el resultat passivament. Ara ets tu l’artífex, el que crea conceptes, el que desenvolupa idees i l’encarregat de produir les teves peces, sent partícip fins i tot de l’assemblatge de la impressora 3D.

No n’hi ha prou amb generar i produir impressores 3D i altres tecnologies de Fabricació Digital i upgrades característics, sinó que el repte real consisteix a involucrar a tots en aquest desenvolupament, a crear una comunitat amb identitat pròpia. Un nou punt de vista del món de la impressió 3D que personalitza els processos productius i diversifica l’oferta de formació i materials o maquinària per a què l’usuari sigui capaç de dissenyar i produir lliurement les seves creacions sent capaç de treure el màxim profit a les possibilitats que ofereix la tecnologia d’impressió 3D.