QUI SOM?

WÄRKS és una empresa de formació, disseny instruccional i projectes educacionals. Quatre anys enrere, tres enginyers coincidim formant-nos com a professors de tecnologies i de la triple suma sorgeix Wärks Contents. Després d’un any generant continguts per a diferents universitats en endinsem encara més dins el món de la metaeducació i emergeix WÄRKS, consultoria pedagògica especialitzada en disseny instruccional, on facilitem projectes educacionals entre diferents institucions.

QUÈ FEM?

A WÄRKS formem, creem i facilitem projectes educacionals entre institucions. La nostra tasca formativa té el seu incentre entre tres vértex que són: comunicació, tecnologia i creativitat. Entre d’altres actualment el nostre equip docent imparteix alemany, castellà per a estrangers, geometria, dibuix, technologies (idioma vehicular anglés), noves tecnologies, etc. A banda dels materials i continguts pedagògics que creem, tant per als nostres formadors com per a formadors externs, dissenyem projectes interdisciplinars que potencien treballar binomis que a priori poden semblar incompatibles com ciència+creativitat, tecnologies+art, etc. WÄRKS GOES INTERNATIONAL. Aquest any engeguem diversos projectes educacionals com Barcelona Design Global Journey on WÄRKS més enllà de nexe facilitador realitza les tasques de disseny instruccional, imatge i campanya de comunicació.

WÄRKS LEARNING

Formació curricular i extracurricular en idiomes i comunicació, llenguatge musical, dibuix, geometria, ensenyament superior.

WÄRKS LAB

Projectes i microprojectes interdisciplinars combinant diferents metodologies d’ensenyament aprenentatge com l’aprenentatge basat en problemes, gamification i aprenentatge mitjançant projectes.

WÄRKS TV

Aquest any 2016 s’inicia l’emissió en proves de WÄRKS TV, un canal de comunicació amb un nou concepte d’interlocució poligonal. Estem definint la nostra programació, no canvieu de canal!

 

www.warks.es