Rockin’ Tech-Projects es podría definir com un laboratori de creació d’instruments musicals poc convencionals basats en tecnologies de codi obert com Arduino, Teensy i Processing. Format en l’actualitat per 4 membres,  les disciplines dels quals van desde l’enginyeria fins a la publicitat passant pel disseny gràfic, l’activitat s’enfoca principalment en el disseny de nous prototips amb una perspectiva més de recerca cassolana que d’explotació comercial en l’actualitat.

A TICdate presentarem noves versions d’alguns dels intruments amb els que hem treballat en l’ultim any.

El primer és l’unoString, un híbrid entre baix elèctric d’una corda y sintetitzador digital que proporciona una forma fàcil i intuitiva d’improvitzar frassejos musicals i solos impossibles donant més protagonisme a la intuïció i el “feeling” que al coneixement musical a l’hora de tocar-lo.
El segon i més recent és el Void, instrument inspirat en el conegut Theremin però amb un enfoc similar al unoString, facilitat a l’hora d’interpretar-lo i oferir noves possibilitats de crear música en temps real amb més sentiment que coneixement. Aquest instrument és precissament el fruit de la confluencia dels actuals membres de RTP i serà presentat per primer cop a la TICdate.
Acompanyaran d’altres versions previes dels intruments actuals així com aplicacions de software també realitzades per RTP que mesclen la genereració de música en temps real amb la generació de visuals.

Pàgina web: www.rockintechprojects.net